Dit weekend afsluiting N3

Weekendafsluiting N3 vanaf Laan der Verenigde Naties tot Rijksstraatweg

Vrijdag 3 mei 22:00 uur tot maandag 6 mei 05:00 uur

In dit weekeinde wordt op een deel van de N3 vanaf de Laan der Verenigde Naties tot aan de Rijksstraatweg gewerkt aan het vervangen van asfalt, vernieuwen van verkeerslichten en het vervangen van openbare verlichting. Daarnaast vinden voorbereidende werkzaamheden plaats voor het toekomstige nieuwe viaduct over de A16. Bijvoorbeeld het aanbrengen van heipalen en het vervangen van de geleiderail.

Omschrijving afsluiting

Afsluiting één rijrichting N3 vanaf de Laan der Verenigde Naties, richting de A16, tot aan de Rijksstraatweg.

Omleidingsroute N3 richting de Kiltunnel/Hoeksche Waard

Vanaf de N3 richting de Kiltunnel neem afslag N3 “Dordrecht Centrum”en volg de Laan der Verenigde Naties. Neem vervolgens de toerit Dordrecht naar de A16 richting Breda en daarna afrit 20 van de A16 richting ’s-Gravendeel.

Omleidingsroute N3 richting Breda

Vanaf de N3 richting Breda neem afslag N3 “Dordrecht Centrum”en volg de Laan der Verenigde Naties. Neem vervolgens de toerit 21 Dordrecht van de A16 richting Breda.

Omleidingsroute vanaf A16 of N3 richting Amstelwijck

Om Amstelwijck te bereiken dient het verkeer vanuit richting Breda afrit 21 “Dordrecht Centrum” van de A16 te nemen. Verkeer vanuit de Kiltunnel kan via de Rijksstraatweg en de Mijlweg de Laan der Verenigde Naties volgen. Na de Laan der Verenigde Naties, via Karel Doormanweg, M.H. Trompweg en de Laan van Londen.