Bestuursfunctie BIZ vrij

Afgelopen tijd hebben er enkele bestuursleden het bestuur van de BIZ verlaten. Jeroen Over de Vest, werkzaam bij Engie werd eind 2019 vervangen door Ernest Markus, zijn opvolger in de vestiging Dordrecht. Inmiddels is de heer Markus vanwege verhuizing van Engie ook uit het bestuur getreden. Ook Max Lie-a-Lien van Volker Stevin Materieel en Rutger Kouwenhoven van Sarens gaan in verband met het aangaan van een andere uitdaging het BIZ bestuur vaarwel zeggen. Wij danken de heren hartelijk voor hun inzet tijdens de afgelopen jaren en wensen hen uiteraard alle succes toe.

Dit betekent dat het huidige bestuur bestaat uit de heren Mampaey (Mapaey Offshore Industries), Schutte (DEME), Dos Reis (DSV) en Mol (Mol Lifting). Indien u interesse heeft in een bestuursfunctie om zodoende actief mee te denken over ons BIZ-gebied in overleg met Havenbedrijf Rotterdam, gemeente Dordrecht en betrokken partners, willen wij u graag uitnodigen dat bij ons kenbaar te maken. U kunt ons e-mailen op info@bizkpzh.nl of bellen op 06-53131907 (Remko Mol).