Bewaking bedrijventerrein Louterbloemen en Zeehavengebied

Het bestuur van de BIZ heeft eind 2021 het contract van beveiligingsbedrijf Workrate opgezegd per 28 februari 2022. Dit bedrijf reed een aantal surveillancerondes per nacht en rapporteerde de geconstateerde bijzonderheden aan de parkmanager.

Vanaf 1 maart a.s. zijn deze werkzaamheden ondergebracht bij het bewakingsbedrijf Alert Security uit Sliedrecht. Zij hebben in Dordrecht West ook de bedrijventerreinen van Kil 1, Kil 2, Amstelwijck West en de BIZ Louterbloemen als opdrachtgever.

Naast de gebiedssurveillance biedt Alert uiteraard ook andere dienstverlening aan zoals:
–             Aansluiting op hun eigen meldkamer (PAC)
–             Alarmopvolging op uw locatie
–             Brand- en sluitrondes

Voor vragen of nadere uitleg kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met het secretariaat of de parkmanager.